Imagini șocante de la accidentul de pe autostrada A1 în urma căruia...

Imagini șocante de la accidentul de pe autostrada A1 în urma căruia un tânăr a murit și altul se zbate între viață și moarte FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Apar noi imagini și informații cu privire la cumplitul accident care a avut loc, în această dimineață, pe Autostrada A1, pe sensul de mers de la Timișoara la Arad, în apropierea localității Orțișoara, din județul Timiș. Vă reamintim că o mașină marca BMW, în care se aflau cinci tineri, a ieșit de pe partea carosabilă din cauza vitezei excesive, a rupt parapetul și s-a oprit în șanțul de pe marginea șoselei.

Potrivit polițiștilor, în accident a murit un pasager în vârstă de 19 ani, aflat pe bancheta din spate, în mijloc, care nu purta centura de siguranță, astfel că pur și simplu a “zburat” prin geam. De asemenea, șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, este rănit grav, precum și un altul de 17 ani. Totodată, un alt băiat în vârstă de 24 de ani, precum și prietena lui de 16 ani au fost răniți ușor.

În acest moment, medicii de la Spitalul Județean Timișoara încearcă să salveze viața tânărului de 17 ani, aflat în stare gravă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la unitatea medicală și băgat în sala de operație. „Este în stare critică, instabilă, și se află în sala de operație acum, întrucât a suferit multiple traumatisme la nivelul toracelui și al abdomenului”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Timișoara.

Mașina care s-a răsturnat pe Autostrada A1 avea numere provizorii, de Caraș-Severin, și volan pe dreapta. Potrivit primelor informații, cei cinci tineri mergeau la un concurs de automobilism desfășurat la Arad, iar martorii povestesc că mașina circula cu cel puțin 180 km/h.

Sursa foto: Info Trafic Jud.


Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.