Incendiu violent la un depozit de mase plastice. Un bărbat a fost...

Incendiu violent la un depozit de mase plastice. Un bărbat a fost rănit. Ce i-a încurcat pe pompieri la stingerea focului FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizare de forțe ieri seară, în vestul țării, după un incendiu puternic care a avut loc în curtea unei fabrici de mase plastice. Totul s-a petrecut la marginea orașului Hunedoara. Flăcările au atins peste zece metri înălțime, iar fumul dens și înecăcios putea fi zărit de la distanță mare, în ciuda întunericului, potrivit zhd.ro.

ISU Hunedoara a intervenit cu 30 de pompieri, șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu capacitate mărită, două echipaje SVSU, două autospeciale de primă intervenție și o ambulanță SMURD.


Un bărbat a suferit arsuri pe picioare, fiind transportat la spital. Vreme de zeci de minute, pompierii s-au luptat cu flăcările, pe care au reușit să le lichideze înainte ca ele să se extindă la halele de producție.

Intervenția a fost îngreunată și de faptul că hidranții din zonă erau afectați, iar pompierii au fost nevoiți să se deplaseze de mai multe ori până la cel mai apropiat dintre acestea.

Sursă foto & video: zhd.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.