Încep lucrările de lărgire la patru benzi a podurilor Dragalina și Eroilor....

Încep lucrările de lărgire la patru benzi a podurilor Dragalina și Eroilor. Robu promite: ”Voi fi călare pe ei”

0
DISTRIBUIȚI

Nervii șoferilor din Timișoara vor fi puși, din nou, la grea încercare. Încep lucrările de lărgire la patru benzi a podurilor Eroilor și Dragalina.


Muncitorii vor fi pe teren începând de săptămâna viitoare.

„S-a dat ordin de începere a lucrărilor de luni (30 aprilie – n.r.), la Podul Dragalina și la Podul Eroilor vor începe pentru că deja se numără zilele dedicate realizării lucrărilor. Acum e dreptul firmelor să își facă organizarea de șantier cum se consideră de cuviință să acționeze ca atare, dar din perspectiva noastră, lucrurile trebuie să meargă și evident că voi fi călare pe ei cum am fost la toate șantierele importante”, a informat primarul Nicolae Robu, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara.

Lucrările la Podul Dragalina vor fi realizate de Tehnodomus SRL și vor costa 5.3 milioane de lei fără TVA, iar cele de la Podul Eroilor vor fi realzate de Superconstruct SRL și Pod Construct SRL, contra sumei de 3,1 milioane de lei.

Primarul spune că traficul prin zona gării va fi un coșmar, exact cum a fost și vara trecută în zonele pasajelor Jiul și Popa Șapcă. „Vor fi restricții și va fi și o perioadă în care nu se va circula. Îmi e groază, iar o să aud claxoane și vorba dure la adresa mea, dar eu sunt cu conștiința împăcată că aceste lucruri sunt de bine la adresa timișorenilor, chiar și a celor care mă vor înjura”, a mai declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.