Informatica Timișoara și-a trimis tinerii ”la tăiere” la Galați. Meci întrerupt la...

Informatica Timișoara și-a trimis tinerii ”la tăiere” la Galați. Meci întrerupt la un scor-fluviu în ceea ce trebuia să fie un derby al Ligii I la futsal

0
DISTRIBUIȚI

”Războiul” InformaticaUnited și-a desfășurat azi un episod direct. Cel puțin pe hârtie, căci adevărata echipă a lui Robert Lupu nu s-a deplasat pentru meciul din Moldova din ultima etapă a sezonului regulat. Timișorenii au trimis câțiva juniori pentru a le juca planurile de răzbunare după decizia nefavorabilă de la Comisia de Recurs. Mai mult, aceștia au început să se dea loviți pe parcursul întâlnirii astfel că jocul s-a încheiat la începutul reprizei secunde, când tabela indica 10-0 pentru gazde.

Doar un portar și cinci jucători de câmp a avut Informatica în jocul de la Galați, patru dintre aceștia fiind foarte tineri. Astfel că un scor fluviu nu era de mirare. Gazdele au abordat jocul cu echipa de bază și au condus la pauză cu 7-0. A marcat cine a dorit și partea a doua. Dar la scorul de 10-0 meciul s-a întrerupt, definitiv de această dată. Deoarece bănățenii au rămas cu doar doi jucători pe teren, portarul și un om în câmp. Ultimul accidentat a acuzat o contră și a rămas întins pe parchet, stârnind hohotele de râs ale comentatorului de pe pagina de Youtube Futsal Romania.

Conform ROAF-ului de fotbal în sală deoarece scorul e mai mare de 5-0 în momentul înteruperii partidei scorul de pe tabelă rămâne cel care va fi înregistrat oficial.


În acest caz un umilitor 10-0.

Înaintea partidei Informatica nu a făcut reclama obișnuită partidei pe care urmează să o joace. Motivul e decizia Comisiei de Recurs, care a dat dreptate Galațiului în scandalul iscat în toamnă. ”Ca raspuns la acest verdict, conducerea clubului Informatica Timisoara, a decis ca la meciul de astazi sa trimitem echipa de U19. Ne cerem scuze iubitorilor futsalului romanesc pentru aceasta decizie, dar trebuie sa atragem intrun fel atentia, asupra modului in care in care aceasta Comisie de apel a judecat acest caz. Multumim echipei United Galati, care a decis sa programeze acest meci in ziua premergatoare Sarbatorilor Pascale si ii felicitam pentru rezultatul rasunator pe care il vor obtine in acest meci”, se arată în textul de pe pagina de Facebook a Informaticii. În acesta se precizează și că clubul va apela la ultima instanță sportivă, TAS, pentru o rezolvare favorabilă. Opțiune confirmată și de președintele Gabriel Lungu. Tot acesta a susținut că echipa sa va merge să bată la malul Dunării… Cele două erau despărțite de patru puncte înaintea ultimei etape. Astfel că o victorie plus o decizie favorabilă la TAS ar fi modificat clasament. Acum, o eventuală victorie în Elveția ar fi doar una simbolică.

În fine, în faza următoare echipele clasate în 1-6 se împart în două grupe. Informatica va fi parteneră cu Autobergamo și Poli Iași. Echipa din Deva începe cu un avantaj de două puncte (3) față de alb-violeți (1) iar doar câștigătoarea grupei, în care se joacă tur-retur fiecare cu fiecare, se califică mai departe, adică direct în finala campionatului, unde va întâlni locul 1 al celeilalte grupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.