Întâmplări cu ștaif în Timișoara: jazzmanul newyorkez Mike Parker revine pentru un...

Întâmplări cu ștaif în Timișoara: jazzmanul newyorkez Mike Parker revine pentru un concert de neratat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Neastâmpăratul basist şi compozitor newyorkez Mike Parker face echipă cu un percuționist de excepție, nominalizat de două ori la premiile Grammy, Frank Parker, din Chicago, și energicul saxofonist polonez Sławek Pezda, originar din Cracovia, pentru un concert Mike Parker’s Trio Theory, un eveniment care se anunță de neratat pentru melomanii care gustă aromele jazz din urbea noastră.

Mike Parker Trio a debutat în 2011 şi a editat până acum trei materiale discografice: „Prelude”, „Embrace The Wild“ și „Alive out there“.


Conform unei cronici apărute în JazzPress, „muzica lor este o ingenioasă îmbinare a mai multor stiluri, de la Michael Jackson la Charlie Parker, cu arome de John Zorn. De regulă, întâlnirile lor muzicale amintesc despre cum trebuie să fie jazzul: original, proaspăt, imprevizibil, fin improvizat, lejer“.

Cei trei muzicieni au mai fost prezenți în ultimii ani în orașul nostru, iar cei care au participat la recitalurile lor au avut parte de o paletă diversă și largă de compoziţii proprii, evenimentele lor find incluse în lista „întâmplărilor faine“ desfăşurate în Timișoara.

Concertul care este organizat de Jazz Updates va avea loc joi, 19 aprilie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.