Meci abandonat în semn de protest. Jucătorii ASU Politehnica au părăsit terenul...

Meci abandonat în semn de protest. Jucătorii ASU Politehnica au părăsit terenul în minutul 60 al partidei cu UTA UPDATE 2 Suporterii și jucătorii alb-violeți au cântat împreună FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-919366576">

Scandalul din jurul partidei dintre UTA Arad și ASU Politehnica nu a fost provocat, de această dată, de conflictul dintre suporteri, ci de problemele organizatorice.

Jucătorii timișoreni au părăsit terenul în minutul 60, iar arbitrul a fluierat finalul partidei. Între timp, suporterii alb-violeți, care cumpăraseră 350 de bilete, au fost ținuți în afara arenei, într-un țarc improvizat de Jandarmerie. În semn de solidaritate, fanii arădeni au rămas și ei în afara arenei.

Suporterii timișoreni, care sunt practic cei care conduc clubul, au cerut celor aflați pe bancă ca echipa să părăsească terenul, lucru care s-a și întâmplat. Mutarea de protest s-ar fi putut produce mult mai repede, însă staff-ul tehnic a așteptat „ok”-ul din partea rectorului Universității Politehnica din Timișoara, instituția care, de asemenea, patronează echipa.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Suporterii timișoreni se află încă în același loc unde au fost opriți de jandarmi și îi așteaptă pe jucători, care vor veni să stea de vorbă cu ei.

UPDATE 2 Suporterii și jucătorii au cântat împreună, însă doar pentru scurt timp, pentru că fanii au plecat spre gară, unde la ora 20.00 au tren înapoi spre Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.