Lansare cu cântare pentru Stepan Project Blues Foundation. Filmul „Concertul“, prezentat publicului...

Lansare cu cântare pentru Stepan Project Blues Foundation. Filmul „Concertul“, prezentat publicului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-682452979">

Joi seara, la Reflektor Venue, melomanii timșoreni au fost martorii lansării DVD-ului „Concertul“, filmul muzical ce spune povestea unor muzicieni care aleg să constituie un grup, Stepan Project Blues Foundation, cu care să cânte la prima ediție din iulie 2016 a Wolf Blues Festival de la Gărâna. Acțiunea începe cu perioada anilor ’70 – ’80 și se continuă, ca un arc peste timp, până în zilele noastre, intercalându-se cu concertul grupului din cadrul festivalului.

După prezentarea făcută de Mimo Obradov și Mircea Mhăieș, la fața locului cei prezenți au avut parte de proiecția oficială „Concertul“, după care Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horia Crişovan, Bogdan Bogy Nagy şi Florin Cvaşa au susținut un concert. Durata filmului realizat de Cosmin Țiglar este de 105 minute.

„Filmul este un arc peste timp de la cel mai frumos manifest muzical care a fost festivalul de la Woodstock și care a dat naștere generației flower power până în zilele noastre. Este o bucurie mare pentru noi că am reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect, care a fost realizat cu ajutorul unei echipe. Filmul este dedicat memoriei lui Cornel Chiriac, omul care a însemnat mult pentru noi, care prin emisiunile sale de la Radio Europa Liberă a reușit să ne țină la curent cu valorile muzicii mondiale“, spune Ilie Stepan, fondatorul grupului.

Lansarea DVD-ului „Concertul” va avea loc și la București, duminică, 29 aprilie, de la ora 19.00, la Clubul Țăranului, evenimentul urmând să fie prezentat de Cătălin Ștefănescu și Doru Rocker Ionescu.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.