Liderul PMP Timiș vrea să rupă alianța de la conducerea consiliului județean:...

Liderul PMP Timiș vrea să rupă alianța de la conducerea consiliului județean: „PSD ar trebui să renunțe la funcția de președinte”

0
DISTRIBUIȚI

Anunț șoc făcut de președintele PMP Timiș Cornel Sămărtinean. Acesta a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PMP va rupe protocolul de colaborare semnat cu PSD în 2016 pentru conducerea Consiliului Județean Timiș.


Este practic al doilea mare atac al reprezentanților Partidului Mișcarea Populară din Timiș  la adresa social-democrațilorin județ după ce, la începutul acestui an, vicepreședintele CJ Timiș din partea PMP, Roxana Iliescu, primea ordin de la partid să nu voteze bugetul pe 2018 al CJ Timiș.

„După aproape doi ani de colaborare PSD, PMP și ALDE vreau să vă informez că au fost discuții aprinse ieri seara în interiorul consiliului executiv al PMP Timiș. La un moment dat, s-a cerut prin vot denunțarea protocolului semnat de Roxana Iliescu și PSD în 2016 împreună cu ALDE. Sigur că asta presupune că toate formațiunile care au semnat acel protocol să pornească de la zero și să reluăm toate negocierile care au fost purtate de toată lumea. Trebuie să renunțe la acest protocol și s-a pierdut esența și care nu a fost respectat niciodată. PSD ar trebui să renunțe la funcția de președinte, ALDE va trebui să renunțe la funcția de vicepreședinte și PMP ar trebui să renunțe la toate funcțiile din CJ și să decidem ce este mai bine pentru județ și, în urma unor negocieri politice, să se facă cel mai bine pentru județ”, a anunțat astăzi Sămărtinean.

Acesta a declarat și că astăzi va anunța conducerile PSD Timiș și ALDE Timiș privind decizia PMP. Sămărtinean spune că nu exclude semnarea unui noi protocol de colaborare cu PSD, cu condiția ca CJ Timiș să atragă investiții în județ și mai multe proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.