Lumina Sfântă de la Ierusalim vine cu avionul la Timișoara, în seara...

Lumina Sfântă de la Ierusalim vine cu avionul la Timișoara, în seara de Înviere. La ce oră va ajunge

1
DISTRIBUIȚI

Lumina de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va ajunge la Timișoara cu un avion special, în seara de Înviere.


Diaconul Marian Pârvu, din cadrul Arhiepiscopiei Timișoara, ne-a declarat că avionul privat cu Lumina Sfântă va ateriza pe aeroportul din capitala Banatului în jurul orei 21.30.

„Este estimat ca în jurul orei 18.30 să ajungă avionul privat din Tel Aviv cu Lumina Sfântă, închiriat de Patriarhia Română, pe Aeroportul Otopeni. Noi vom zbura de pe Aeroportul Băneasa spre Timișoara cu Lumina Sfântă, tot cu un avion privat, închiriat de Arhiepiscopia Timișoarei. Cel târziu la ora 22.00 ajungem la Timișoara”, a afirmat diaconul Marian Pârvu.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Timișoara, Lumina Sfântă va ajunge la toate parohiile din Timiș, precum și în județele Arad și Caraș-Severin. De asemenea, Lumina Sfântă va ajunge și la Episcopia Dacia Felix din Serbia, pentru românii ortodocși din această zonă.

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei! Trebuie îmbogățiți apropiații! Nu știu cum nu le este rușine sa vorbeasca de lumina, când toți sunt niște obscuri. Avioane se găseau și la alte companii naționale, de exemplu, dar, ca în fiecare an se alege un apropiat, pe banii contribuabililor, bineînțeles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.