Marius Craina, despre proiectul ATCCE 2021: „Trebuie să ne gândim câți am...

Marius Craina, despre proiectul ATCCE 2021: „Trebuie să ne gândim câți am fi fost capabili să ducem proiectul la câștig” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Acuzată pe de o parte că nu gestionează corect proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, Simona Neumann, direcotrul executiv al asociației cu același nume, se poate bucura din alte direcții de apreciere. Ieri, la emisiunea PRESSALERT LIVE, regizorul Florin Iepan îi cerea acesteia să plece din funcție.

Nu de aceeași părere este și managerul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina. „Trebuie să îi mulțumim doamnei Neumann că am câștigat acest proiect european și că Timișoara a devenit astfel cunoscută în lume. Un om care a condus o echipă, a lucrat la acest proiect și meritele i se cuvin aproape în totalitate.


Există un plan, o strategie până în 2021, iar împreună cu board-ul trebuie să îl respecte”, a opinat Marius Craina la PRESSALERT LIVE. Directorul Spitalului Județean Timișoara crede că „e puțin cam mult să îi ceri să plece. Trebuie să ne gândim câți am fi fost capabili să ducem proiectul la câștig”.

Directorul Spitalului Județean Timișoara a propus și o „rețetă” în urma căreia crede că orașul va avea de câștigat. „Trebuie ca și competența să meargă mai departe. Să se aibă încredere, iar din celelalte puncte de vedere trebuie să se înțeleagă că doar prin cooperare, construcție, dialog, în anul 2021 poate să fie bine. Nu este rău să ai orgolii, dar trebuie calculate, demonstrate și susținute, să se urmărească ceva, să se gândească fiecare cum poate să ajute cât mai bine, să participe activ”, a specificat Craina, care pledează pentru găsirea diverselor „modalități de susținere, nu cele publice și agresive, ci dialoguri, discuții”.

Întrebat dacă crede că orașul va fi pe plus din această perspectivă în anul 2021, Marius Craina și-a manifestat încă o dată optimisul. „După cum cunosc Timișoara, știu că mulți oameni importanți se implică. Cred că lumea va înțelege că doar o atmosferă profesională, cu oameni competenți, va face să se meargă mai departe. Cred că proiectul poate fi o mare reușită a Timișoarei. Nu doar generalii și conducătorii de armată sunt menționați în istorie. De multe ori se vorbește și despre un soldat care rămâne în istorie”, a fost de părere Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.