Marko Nastić, Livio & Roby și Herodot vor încânta, pe timp de...

Marko Nastić, Livio & Roby și Herodot vor încânta, pe timp de zi, scena de lângă lac la Revolution Festival FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1747999227">

Cireașa de pe tortul ediției din acest an a Revolution Festival poate fi descrisă în următoarele cuvinte: petreceri pe timp de zi! OK, mai avem câteva: locație extraordinară, atmosferă confortabilă, muzică din alte lumi.

Marko Nastić este recunoscut la nivel mondial de către mulți drept unul dintre artiștii de top din Europa de sud est, atât ca producător, cât și ca DJ. Marko și prietenii săi iubitori de petreceri au pus umărul și au creat una dintre cele mai active mișcări de clubbing din Balcani, una care i-a inspirat pe jurnaliștii de la Mixmag, The Face, DJMag și NME să scrie despre. În cariera sa de aproape 20 de ani, Marko a scos peste 200 de materiale, inclusiv remixuri și coproducții. Este celebru pentru seturile sale pe trei canale, care i-au rupt bilet către a merge în turneu prin lume, precum și a primi statutul de rezident la EXIT Festival.

Livio & Roby sunt doi producători remarcabili. Alături de George G, drept trioul Monochrome, au câștigat inimile și voturile concetățenilor români în faza națională a competiției Heineken Thirst. În 2007, au avut acces la faimă prin câștigarea finalei la nivel mondial. Asta le-a oferit o colaborare cu Gabriel & Dresden, o pereche cunoscută a muzicii electronice. La mai mult de o decadă de-atunci, și-au prezentat sunetul housey, organic sau uneori minimalist peste tot în lume. Dar nu ne crede pe cuvânt! Pune-ți doar în căști câteva dintre lansările lor de pe Desolat al lui Loco Dice sau VIVa Music a lui Steve Lawler și decide singur.

Herodot, unul dintre așii din mânecă ai comunității techno românești, e-n joc de peste zece ani. Producător, cap al unei case de discuri, inginer de sunet și vârf în DJing. Acum, și pentru a doua oară la R:EVOL:UTION! După deschideri de succes pentru Onur Özer de la Cocoon sau Magda, maestră a minimalului, Herodot s-a remarcat prin seturi principale pe mapamond, precum și seturi pe timp de zi. Cel de la Sunwaves din 2012 revine în memorie, atunci când setul său back to back cu NoiDoi a fost în mod clar una dintre senzațiile festivalului. De nereproșat din punct de vedere tehnic, cu viniluri alese în geantă și mult talent, acesta este unul dintre lucrurile de neratat la festival.

Marko Nastić, Livio & Roby și Herodot vor pune muzică la R:EVOL:UTION Festival, care va avea loc între 31 mai și 2 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu, Ion Ludwig live, Mahony, Atipic live, Cap, Dušan Nikolić & Runy, ABC, Robert Apetrei, Vlf și mulți alții. Bilete pe trei zile sunt disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei, cu camping inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.