Melting Dice a lansat videoclipul piesei „Scrisoare”. Vezi ce planuri au timișorenii...

Melting Dice a lansat videoclipul piesei „Scrisoare”. Vezi ce planuri au timișorenii pentru această vară VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Melting Dice a lansat cel de-al treilea videoclip din carieră, la piesa „Scrisoare“, Clipul cu Olga Diana Török în rol principal, melodia fiind inclusă în albumul lor de debut, „Cord Cablu Creier“. Videoclipul a fost produs de echipa Naiagram: Sergiu Mărgăian, Tiberius Mărgăian, Cristian Onciu și Ionică Balu

„«Scrisoare» este cel de-al treilea videoclip Melting Dice și ultimul extras pe single de pe albumul de debut. Piesa vorbește despre relațiile umane care se strică în timp, despre toxicitatea unor relații și despre cum uneori ar trebui să plecăm din locul în care suntem pentru a vedea lucrurile altfel“, spune solistul formației, Bogdan Cotîrță.

Formaţia Melting Dice a debutat în toamna anului 2014 sub numele de Poşta Mare.


Începând din 2016, numele trupei a devenit Melting Dice, iar componenţa este: Bogdan Cotîrță (voce, chitară), Flavius Vutan (chitară), Daniel Șimon (bass) şi Sorin Ghiniță (tobe). În luna noiembrie a anului 2016, Melting Dice a organizat la Ambasada, o repetiţie cu public şi o sesiune de înregistrări, sub genericul „How it’s made”. Formaţia a fost prezentă cu piesa „Transcendent” şi pe compilaţia Made in TM.

„La început de mai vom avea ultima cântare de interior și în același timp prima cântare acustică, în care vom reinterpreta piesele de o manieră unplugged, la Joy Pub în Timișoara, iar apoi începe seonul festivalurilor, urmând să cântăm la evenimente outdoor din Timișoara, Oradea, Brașov, Blaj sau Osica“, ne-a declarat solistul formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.