Mesajele politicienilor timișeni cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Mesajele politicienilor timișeni cu ocazia Sărbătorilor Pascale

0
DISTRIBUIȚI

La fel ca în fiecare an, politicienii din Timișoara și Timiș s-au întrecut în urări de sărbători. Preferată de aceștia a fost rețeaua socială Facebook, acolo unde oamenii politici s-au întrecut la postat fotografii și imagini cu mesaje tradiționale.

Până amiaza primei zile de Paști, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, un împătimit al rețelei de socializare, nu a postat niciun mesaj pentru locuitorii Timișoarei. Trebuie spus că, în schimb, Robu nu s-a sfiit în zilele precedente să își distribuie filmarea conferinței de presă chiar și de patru ori pe zi pentru a obține un număr cât mai mare de vizualizări.

„Hristos a înviat! Învierea Domnului să ne dea speranță și încredere pentru un viitor mai bun. Vă urez tuturor sărbători fericite, bucurie și liniște alături de cei dragi!”, a scris pe Facebook președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

„Sărbătoarea Pascală aduce oamenilor liniște și iertare, iar noi, românii, avem nevoie mai mult decât oricând de pace sufletească, avem nevoie ca fiecare dintre noi să se simtă demn și respectat.


Cu prilejul Paștelui, când marcăm marea minune a Învierii Mântuitorului Isus Hristos, vă doresc să aveți bucurii, fericire și lumină în inimi. Hristos a înviat!”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PNL Marilen Pirtea.

„Paștele este o sărbătoare despre fiecare dintre noi în parte și despre încercarea noastră de a fi mai buni și mai hotărâți în a ne urma idealurile. Vă doresc din toată inima, dragi prieteni, să vă bucurați din plin de momentele de liniște petrecute alături de cei dragi și să fiți dăruiți cu puterea de-a vă urma visele și de a vă ridica la înălțimea crezurilor voastre! Sărbătoare a Învierii cu Lumină, bucurie și speranță!”, a scris pe aceeași rețea de socializare senatorul USR Nicu Fălcoi.

„Se apropie una din cele mai mari sărbători ale creștinătății. Reînvățăm lecția importantă a sacrificiului și a devotamentului. Ne întoarcem cu mai multă iubire spre familiile noastre și spre cei dragi. Paște fericit și o primăvară plină de pace, credință și sănătate și gânduri bune alături de cei dragi”, a scris pe Facebook deputatul ALDE Marian Cucșa.

„Dragi prieteni, vă doresc tuturor un Paște fericit și luminat alături de familie și de cei dragi! Sper ca lumina pe care o primim în această seară sfântă de Înviere să ne însoțească mereu!”, a scris pe Facebook deputatul PSD Bianca Gavriliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.