Mesajul primarului Robu pentru cei nemulțumiți de Timișoara: „Să plece în orașele...

Mesajul primarului Robu pentru cei nemulțumiți de Timișoara: „Să plece în orașele pe care le elogiază”

10
DISTRIBUIȚI

Mesaj extrem de dur lansat de primarul Timișoarei la adresa celor care critică extrem de vehement Timișoara și susțin că alte orașe de talia ei sunt mult mai dezvoltate. În cadrul conferinței de presă de astăzi de la sediul primăriei edilul le-a cerut public celor care sunt nemulțumiți să plece.

„Mereu se fac tot felul de comparații de către unii care nu iubesc acest oraș. Nu știu de ce trăiesc aici dacă nu iubesc acest oraș. Să plece în orașele pe care le elogiază împroșcând cu noroi în Timișoara. Eu nu le spun să plece, nu îmi permit așa ceva, dar mă mir că nu pleacă. Toate ziua aud cum e la alții și cum e în Timișoara.


Până una alta, Timișoara (…) după cifrele oficiale, nu după păreri emise sau după propagandă pozitivă sau negativă, ale Institutului Național de Statistică, ale Băncii Mondiale Timișoara și nu un alt oraș din România este cel mai puternic oraș din România în ceea ce privește investițiile. (…) Fiecare are de învățat de la oricine, nu mă refer la un oraș anume, eu mă refer la orice oraș din România, pentru că am datoria să pun Timișoara la locul său, să nu las ca unii să împroaște Timișoara cu noroi, nu cu argumente, ci numai cu gogoși umflate la unii și la alții numai nerealizări. Timișoara, pentru că nu a primit investiții de la bugetul de stat a fost forțată să își folosească bugetul propriu pentru a rezolva probleme pentru că nu s-au dat bani de nivel central. (…) Sunt orașe superioare Timișoarei din punct de vedere al infrastructurii sportive și culturale. Clujul și Craiova sunt superioare Timișoarei la acest capitol. Stăm foarte prost și avem de făcut foarte multe lucruri. Eu sunt dispus să învăț de la alții, chiar și de la adversari când este cazul”, a declarat primarul Robu.

Edilul a admis că Timișoara are și probleme pe care de ani buni nu reușește să le rezolve. „Problemele majore ale orașului încă sunt cele legate de infrastructură de mobilitate, v-am de multe ori, timp de 50 de ani în Timișoara, nu s-a făcut nimic”, a completat Robu. Ulterior, acesta s-a declarat nemulțumit și de modul în care se face curățenie în Timișoara și de serviciile oferite de societatea de transport în comun.

10 COMENTARII

  1. unde are dreptate, are. 50 de ani nu s-a facut nimic in orasul asta. cad tencuielile, drumurile sint inguste si cu gauri din pacate si bani nu sint pt. Timisoara de la nici un guvern. e clar ca prioritatile sint in alta parte. ca parte negativa ar fi faptul ca nici un partid politic din Timisoara nu a gasit de cuviinta sa se impuna cit de cit la Bucuresti intr-un guvern sau altul si asta acum si in viitor va costa.

  2. pletea din nou are dereglari de personalitate, se crede una cu orasul. bai, pletea! tu sa te faci mic si sa taci, ca esti pe cea mai subtire gheata!

  3. Boule! Tu nu suporti acest oras! Te rugam frumos sa pleci tu impreuna cu camarila ta si politistii tai locali ca vad ca se tot duc banii si se duc pe lucrari nejustificate si deplasari ale celor dragi tie! Pentru toate reactiile astea ale tale de cretinoid am o singura replica „daca taceai filozof ramaneai”

  4. Investitiile private se datoreaza in primul rand pozitionarii vestice a orasului, nu are nimic de-a face cu palmierii sau statuile urate pe care le-a plasat primarul si nici cu faptul ca aproape 5 ani traficul a fost dat peste cap de lucrarile la infrastructura.

  5. Pe strada ALEEA SANATATII NR.9 muncitorii care se ocupa de amenajarea strazii versului au distrus trotuarul din fata blocurilor si au facut parcari pana in gradinile din fata blocurilor, lasand locatarii fara trotuare.Nu i a nimeni nici o masura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.