Migranți care încercau să intre în țară pe la granița cu Serbia,...

Migranți care încercau să intre în țară pe la granița cu Serbia, opriți de polițiștii de frontieră. Cum au vrut să pătrundă în România FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Descoperire făcută pe timp de noapte de poliţiştii de frontieră timişeni. Doi cetăţeni străini au fost prinşi în câmp ieri, cu jumătate de oră înaintea miezului nopţii, alături de o călăuză, atunci când încercau să intre ilegal pe teritoriul României, dinspre Serbia.

Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia i-au reperat atunci când deja reușiseră să pătrundă aproximativ 500 de metri pe teritoriul ţării.


Cele două persoane s-au ascuns, în vegetaţie, unde au așteptat o mașină, care venind pe DN 59A,  le-a preluat.

Transfugii au fost însă descoperiți cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte. Poliţiştii de frontieră au oprit de îndată mijlocul de transport, iar cei trei au fost conduşi la secţie pentru audieri. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de un turc în vârstă de 31 de ani, respectiv un kosovar de 32 de ani, şoferul autoturismului fiind un cetăţean sârbo-francez în vârstă de 35 de ani. Migranţii încercau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul călăuzei.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat faţă de cei doi străini, și de trafic de migranţi pentru bărbatul cu dublă cetăţenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.