Misiune economică la Budapesta, de vizitare a China Smart Expo. Ce firme...

Misiune economică la Budapesta, de vizitare a China Smart Expo. Ce firme din Timiș participă gratuit

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă misiune economică. Astfel, în perioada 31 mai – 1 iunie, firmele din județul Timiș sunt invitate să viziteze cea de-a noua ediție a China Smart Expo, care are loc la Budapesta.

China Smart Expo este unul din cele mai mari și complexe evenimente din Europa Centrală și de Est, care cuprinde expoziții, prezentări de firmă, conferințe tematice și întâlniri de afaceri de tip B2B, devenind astfel o platformă de întâlnire a producătorilor, exportatorilor și importatorilor din China cu oameni de afaceri din țările europene. Cifrele aferente ediției 2017 sunt o dovadă a succesului de care s-a bucurat evenimentul: 300 de expozanți, 4800 de vizitatori înregistrați, 2000 de contacte de afaceri.

La ediția din acest an, sunt prezente pe o suprafață de 10.000 mp peste 400 de companii chineze, abilitate de Ministerul Comerțului din China și care deţin licenţe de export-import în relația cu UE.


Ediția din acest an are loc în perioada 31 mai – 2 iunie 2018 și propune trei expoziții în una singură:

Vor participa peste 300 de exportatori chinezi din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, textile, industria chimică, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile, publicitate-tipografie-imprimerie, altele.

Shandong Culture Expo – Reunește 80 de reprezentanți și delegați guvernamentali de rang înalt, iar tematica abordată vizează sectoarele învățământ și programe de mobilități pentru studenți, turism, sport, drepturi de autor, artă, mediul virtual.

China Import Fair – Forum de afaceri unde sunt așteptate companii din țările Europei Centrale și de Est care pot face export în domeniul industriei alimentare, agricultură, bunuri de larg consum, altele.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina web: www.chinasmartexpo.com.

În ceea ce privește costurile de participare, participarea este gratuită pentru membrii CCIA Timiș cu cotizația la zi. Serviciile includ: transport cu autocarul, o noapte cazare la Hotel Danubius Arena 4* (cu mic dejun) și participare la cina festivă de deschidere a expoziției.

Conform graficului propus de organizatori, fiecare participant va avea minim șase întâlniri de tip „business 2 business” cu expozanţi chinezi. Termenul de înscriere este 5 mai 2018.

Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372 185 242 sau 0372 185 285, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent de specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.