Mobilizare de forțe pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva,...

Mobilizare de forțe pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, după vacanța de Paște VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

lotul 4

Forfotă mare pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Astăzi, antreprenorul a revenit la muncă, după vacanța de Paște, iar efectivele mobilizate sunt similare celor dinainte de concediu.

Astfel, potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, peste 600 de persoane se află pe șantier în această perioadă.

“Fiind vreme bună, se intensifică lucrările la terasamente în zona carierei de la Brănișca și a barajului de la Mintia.


Se avansează și cu lucrările la viitorul Centru de Întreținere Șoimuș și continuă lucrările la infrastructura și suprastructura pasajelor”, transmit reprezentații instituției, pe Facebook.

Cei 22 de kilometri ai lotului patru al autostrăzii Lugoj – Deva trebuiau finalizați în mai 2016, costul lucrărilor fiind estimat la aproape 420 milioane de lei, fără TVA. Lucrările pe cele trei loturi ale autostrăzii din vestul țării au început în 2013 și 2014. În total, autostrada Lugoj-Deva va avea în jur de 100 de kilometri.

Potrivit reprezentanților Asociației Pro Infrastructură, nu există nicio șansă ca lotul 4, care face legătura între Ilia și Șoimuș, județul Hunedoara, să fie deschis circulației în acest an.

Un videoclip cu stadiul lucrărilor poate fi urmărit aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.