Motivul incredibil pentru care locuitorii unui mare cartier din Timișoara sunt lăsați...

Motivul incredibil pentru care locuitorii unui mare cartier din Timișoara sunt lăsați în beznă, cu iluminat public ”decuplat”

2
DISTRIBUIȚI

Vi se întâmplă să circulați seara pe stradă și să constatați că iluminatul public nu funcționează? De vină pentru situație nu este compania Enel, ci chiar Primăria Timișoara.


Contractele privind mentenanța corpurilor de iluminat public stradal semnate de primărie cu ELBA și AEM au expirat în cursul acestui an. Consilierii locali din Timișoara au decis, prin vot, ca serviciile să fie încredințate către compania STPT din subordinea Consiliului Local Timișoara. Însă de aici lucrurile s-au blocat dintr-un motiv incredibil.

PRESSALERT.ro a fost sesizat de un cititor care semnala problemele legate de sistemul de iluminat public din zona Soarelui. Oamenii care locuiesc pe străzile Orion, Vasile Balmuș și Oglinzilor se plâng că de ceva timp nu funcționează lămpile de pe stâlpii special amplasați.  ”Pe mai multe străzi din Zona Soarelui (Orion, Vasile Balmuș, Oglinzilor) și în parcările din spatele blocurilor, de aproximativ zece zile, este beznă totală. Cu toate că am făcut sesizări scrise, telefonice și online la primărie, nu s-a luat nicio măsură. Zona a devenit raiul hoților”, așa sună mesajul locuitorului din zona Soarelui.

Purtătorul de cuvânt al Societății Publice de Transport Timișoara, Diana Pleșa, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că „deocamdată STPT nu se ocupă de iluminatul public din oraș, pentru că deși Consiliul Local Timișoara a decis ca serviciile să fie gestionate de societatea noastră, până în acest moment nu a fost semnat un contract în acest sens”.

 

2 COMENTARII

  1. Pe Spl. Nicolae Titulescu De la str. Jiul pana la B-dul Dragalina si dupa, situatia asta dureaza de ani de zile, in pofida numeroaselor sesizari! Probabil ca primaria doreste sa faca ceva economii pentru fantana muzicala, tramvai de la Gara de Nord, si alte fantezii ale primatului. De fept este democratie: problemele cetatenilor nu conteaza ci doar fanteziile absurde ale primatului! REALEGETI-L la proximele alegeri locale! Doar asa putem fi siguri ca duce orasul de rapa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.