Muncitorii de pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva nu...

Muncitorii de pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva nu au liber de 1 Mai. Care este evoluția lucrărilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste pentru cele câteva sute de muncitori mobilizați pe șantierul lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, cuprins între Șoimuș și Ilia. Echipele care lucrează pe acest tronson nu vor avea liber în zilele de 30 aprilie și 1 mai, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

“În aceste zile, antreprenorul execută terasamente în zona Mintia, zona versantului Șoimuș și la cariera Brănișca. Tot în zona carierei a început realizarea stratului de fundație din BSC (balast stabilizat cu ciment). La viitorul Centru de Întreținere Șoimuș a început montarea grinzilor metalice pentru spațiul unde va fi atelierul mecanic. În aceste zile va continua și montarea de panouri fonoabsorbante în zona localității Ilia”, au transmis reprezentanții instituției, astăzi, pe Facebook, cu privire la stadiul lucrărilor.

Asociația Pro Infrastructură anunța, în urmă cu câteva săptămâni, că nu există nicio șansă ca lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, care are o lungime de 22 de kilometri și care va face legătura între Ilia și Șoimuș, să fie deschis în acest an, pentru că mai este mult de muncă.

Cei 22 de kilometri ai lotului patru al autostrăzii Lugoj – Deva trebuiau finalizați în mai 2016, costul lucrărilor fiind estimat la aproape 420 milioane de lei, fără TVA.


Lucrările pe cele trei loturi ale autostrăzii din vestul țării au început în 2013 și 2014. În total, autostrada Lugoj-Deva va avea în jur de 100 de kilometri.

Pentru echipele care se află pe Lotul 4 al autostrăzii #A1 Lugoj- Deva (Șoimuș – Ilia) zilele de 30 aprilie și 1 mai nu vor fi libere, muncitorii fiind prezenți pe șantier. În aceste zile, antreprenorul execută terasamente în zona Mintia, zona versantului Șoimuș și la cariera Brănișca. Tot în zona carierei a început realizarea stratului de fundație din BSC (balast stabilizat cu ciment). La viitorul Centru de Întreținere Șoimuș a început montarea grinzilor metalice pentru spațiul unde va fi atelierul mecanic. În aceste zile va continua și montarea de panouri fonoabsorbante în zona localității Ilia.

Publicată de DRDP Timişoara pe 25 Aprilie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.