A murit Mihai Junea, una dintre cele mai cunoscute voci ale radioului...

A murit Mihai Junea, una dintre cele mai cunoscute voci ale radioului timișorean

0
DISTRIBUIȚI

Mihai Junea, jurnalist cu o experiență de decenii în radio, a încetat din viață noaptea trecută, la vârsta de 61 de ani. Născut la Deva, Miki Junea a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara, promoția 1981.

Cariera sa la Radio Timișoara a început în anul 1978 în calitate de colaborator pentru rubricile de sport ale Secției Actualități, având deja o activitate susținută de redactor al „Forumului studențesc”.


A revenit la Radio Timișoara pe 22 decembrie 1989, iar în luna martie a anului următor a fost angajat ca redactor. În perioada 1996 – 1998 a lucrat ca realizator de emisiuni la TVR Timișoara, pentru ca apoi să revină la marea sa dragoste, Radio Timișoara.

„Vocea lui Mihai Junea s-a auzit prin relatările și cronicile documentate de la evenimente sportive de interes major precum campionate europene și mondiale de gimnastică, campionate mondiale de fotbal sau chiar de la jocurile olimpice. Mihai Junea ar fi împlinit luna viitoare 62 de ani. Ultimii ani de viață i-au fost însuflețiți de cele două nepoțele, Mina și Lara. Rămân în urma sa mii de trasmisii, emisiuni, cronici, înregistrări păstrate în fonoteca Radio Timișoara, și o amintire pe care i-o vom păstra întotdeauna”, au transmis foștii săi colegi de la Radio Timișoara.

Odihnească-se în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.