Nesimțire: șoferii care așteaptă să treacă granița în Ungaria, prin vama Nădlac...

Nesimțire: șoferii care așteaptă să treacă granița în Ungaria, prin vama Nădlac II, aruncă gunoaiele pe marginea drumului

0
DISTRIBUIȚI

gunoi nadlac

Imagine dezolantă la granița cu Ungaria, în vestul țării. Șoferii TIR-urilor care staționează și așteaptă să iasă din țară pe Autostrada A1, prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II, din județul Arad, nu se sinchisesc să se deplaseze prea mult pentru a arunca gunoiul.


Astfel, deșeurile sunt lăsate pe marginea drumului, în șanțuri.

Recent, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a efectuat mai multe acțiuni de curățenie, astfel că deșeurile au dispărut, deocamdată.

„Aspect înainte și după acțiunile de curățenie din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Deșeurile sunt “depozitate” zi de zi în șanțurile de lângă banda de urgență de către șoferii TIR-urilor care staționează și așteaptă să iasă din țară pe autostrada A1. Echipele Centrului de Întreținere și Coordonare Pecica sunt prezente în permanență în zona de frontieră pentru a asigura întreținerea căii de rulare și curățenia, dar nu este de ajuns”, transmite DRDP Timișoara.

Reprezentanții instituției îi îndeamnă pe toți cei care tranzitează Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II să folosească tomberoanele amplasate pe platforma vămii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.