Nicolae Robu anunță negocieri pentru postul de vicepreședinte al CJ Timiș. De...

Nicolae Robu anunță negocieri pentru postul de vicepreședinte al CJ Timiș. De ce nu au liberalii un candidat

0
DISTRIBUIȚI

Frământare mare în PNL Timiș legată de demisia Roxanei Iliescu din PMP. După ce vicepreședintele Consiliului Județean Timiș a anunțat că renunță la calitatea de membru de partid în urma scandalului iscat la alegerile pentru șefia filialei, liberalii din Timiș au încercat să poarte negocieri cu celelalte partide pentru stabilirea unei noi majorități în CJ Timiș. Bucuria politicienilor a fost însă de scurtă durată întrucât deocamdată funcția de vicepreședinte al CJ Timiș nu a fost vacantată, Roxana Iliescu anunându-și demisia doar pe Facebook, nu și în scris.

„Știm bine că doamna Roxana Iliescu și-a anunțat demisia din PMP, pe cale de consecință postul de vicepreședinte al CJT pe care îl deținea ar fi vacant.


Problema este că deocamdată doamna Iliescu nu și-a depus depus demisia în scris și am fost întrebat de multă lume și colegii sunt curioși cum procedăm noi în situația creată în Consiliul Județean. Deocamdată, nu avem ce să discutăm. După legea actuală, președintele poate fi schimbat doar cu două treimi din totalul voturilor, dar dacă timp de trei luni o majoritate se comportă într-un anumit fel, sigur că se poate ajunge la schimbarea președintelui. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri care sunt ipotetice. Sigur că PNL își dorește să obțină cât mai mult în CJT și să fie parte a unei majorități decizionale în CJT. (…) Nu facem nicio alianță cu PSD. Am spus, în plan administrativ, suntem deschiși la colaborare. (…) În plan politic, eu niciodată nu mai colaborez cu PSD”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat cine este candidatul PNL pentru funcția de vicepreședinte al CJ Timiș, Nicolae Robu a declarat că „nu avem desemnate nume în acest moment. Ce vă pot spune este că PNL are consilieri județeni de valoare și un număr important dintre ei ar putea fi buni vicepreședinți și președinți de CJ Timiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.