Nicolae Robu explică motivul pentru care a cenzurat-o pe Simona Neumann, directoarea...

Nicolae Robu explică motivul pentru care a cenzurat-o pe Simona Neumann, directoarea ATCCE, pe pagina sa de Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, recunoaște: a șters în mod deliberat comentariul directoarei executive a Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, Simona Neumann, de pe pagina sa de Facebook. Aceasta a negat, în textul respectiv, că Primăria Timișoara ar fi virat bani pentru ATCCE pentru anul 2018, așa cum afirma edilul-șef în postarea sa inițială. Astăzi, Robu a admis că a șters comentariul Simonei Neumann, explicând și de ce a făcut acest gest.

„I-am scris în privat că dacă continuăm în public nu e în serviciul proiectului. Nu eu am început public. Doamna Neumann a făcut o declarație publică în dezacord cu realitatea. Dânsa spune că nu a fost corect citată, până una alta până în momentul în care am scris eu nu apărea niciunde altă variantă”, a declarat edilul.

Robu a recunoscut că banii virați sunt aferenți anului trecut.


„Am virat 350.000 de lei. Sunt bani pentru trimestrul patru din 2017. Este adevărat că trebuie să se înțeleagă că noi ca instituție publică nu putem să dăm bani către parteneri să fie ținuți în conturi. Nu s-a încurcat cu absolut nimic nici activitatea asociației datorită faptului că noi nu am virat banii în luna decembrie și că m-a deranjat acea insinuare. Dânsa spune că nu a insinuat nimic, că altfel s-a exprimat. Cred că discuțiile trebuie purtat în privat”, a completat Robu.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit ieri, atunci când Robu a scris pe Facebook că primăria a virat 350.000 de lei în conturile asociației în 2018. Asta după ce Simona Neumann declarase public că municipalitatea nu a dat nicio sumă de bani asociației pentru anul 2018. Neumann a intervenit public pe profilul edilului specificând, printr-un comentariu, că banii virați în 2018 sunt restanțe de pe 2017. Imediat după, comentariul a dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.