Nicolae Robu: „Trebuie să recunosc că nu le prea am cu banii”....

Nicolae Robu: „Trebuie să recunosc că nu le prea am cu banii”. Ce misiune imposibilă a primit directorul Colterm

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat, astăzi, în cadrul ședinței de consiliu local în care s-a discutat despre cumpărarea certificatelor verzi de către Colterm că i-a dat o nouă misiune directorului general al societății de termoficare, Emilian Șerpe – să renegocieze valoarea penalităților cu principalii furnizori.


Edilul a susținut că societatea riscă să se sufoce din cauza dobânzilor care se acumulează, fiind vorba de facturi care nu sunt plătite de ani de zile.

Întrebat dacă vor accepta creditorii o renegociere a penalităților, în condițiile în care sunt întârzieri foarte mari la achitarea facturilor, Robu a declarat ”eu am încercat să-i sensibilizez ca să deschid discuțiile. Nu exclud să fie de acord pentru că altfel riscă să piardă mai mult decât câștigă menținând aceste penalități. Am așteptări. Trebuie să recunosc că nu le prea am cu banii și mă gândesc că și alții tratează probleme ca și mine , gândind dincolo de valoarea propriu zisă a banului și la alte aspecte”.  Primarul a susținut că nu știe care este valoarea exactă a datoriilor Colterm în acest moment.

1 COMENTARIU

  1. Penalitatile sa le suporte cei vinovati! La asociatiile de proprietari, penalitatile se pun in sarcina celor vinovati! Atunci cele ale regiilor, de ce sa fie suportate de la bugetul local, din banii contribuabililor? Daca cineva ar plati pentru proasta gospodarire a regiei, ar deschide ochii, si nu s-ar mai inghesui nici un incompetent la salarii grase, daca plateste din buzunar prostiile pe care le face!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.