Noi criterii de acordare a locuințelor pentru medici și angajați ai Consiliului...

Noi criterii de acordare a locuințelor pentru medici și angajați ai Consiliului Județean Timiș, într-un bloc al instituției. Ce prevedere a fost eliminată

0
DISTRIBUIȚI

Condiții noi pentru ocuparea apartamentelor din blocul de locuințe deținut de Consiliul Județean Timiș pe strada Martir Ciopec.


Aleșii județeni au votat astăzi modificarea criteriilor de selecție a celor care depun cereri pentru ocuparea locuințelor puse la dispoziție de Consiliul Județean Timiș angajaților din aparatul propriu și subordonate, dar și celor din Spitalul Județean Timiș.

„Am inițiat un proiect de hotărâre a Consiliului Județean de a modifica regulamentul de acordare și criteriile de acordare a locuințelor din acel bloc. După cum bine știți, două etaje sunt acordate angajaților din Spitalul Județean, iar două etaje, aparatului de specialitate și subordonatelor Consiliului Județean. Au rămas câteva locuințe neocupate, iar analizând regulamentul care era destul de restrictiv, am venit cu anumite îmbunătățiri. S-a schimbat un punct care era foarte restrictiv privind persoanele care au mai avut o proprietate și au renunțat la ea pe parcursul anilor (și) nu mai puteau beneficia de astfel de locuințe. Apar însă situații în care oamenii au pierdut proprietățile din cauza băncii și apare o condiție foarte clară, dacă la momentul acesta nu dețin proprietate, pot beneficia de astfel de locuințe”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, după ședința de plen de astăzi. În prezent, în blocul de locuințe de pe Martir Ciopec mai sunt disponibile patru apartamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.