O angajată a Filarmonicii Banatul, surprinsă când îi curăţa maşina şefului său....

O angajată a Filarmonicii Banatul, surprinsă când îi curăţa maşina şefului său. Cum a reacţionat Ioan Gârboni, directorul instituţiei VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatului din Timişoara, spune că a devenit ţinta răutăţilor din partea colegilor săi. Reacţia a venit după ce o femeie de serviciu a instituţiei pe care o conduce a fost filmată azi dimineaţă în timp ce îi spăla pe interior maşina directorului.

Autoturismul era parcat în faţa Filarmonicii Banatul. Ioan Gârboni s-a apărat spunând, pentru adevarul.ro, că filmarea a fost realizată de angajaţii aflaţi în subordine, cu care are un mai vechi conflict. „Colegii mei au pierdut 300 de procese şi atât le-a mai rămas, denigrarea mea.


Vă daţi seama că e o chestie penibilă. Asta e lupta lor sindicală, dar când este nevoie nu vor să cânte pentru primărie, nu vor să cânte pentru Ziua Poliţiei, ei vor să o facă doar pe bani. I-am văzut când au filmat şi i-am întrebat dacă asta este lupta lor sindicală. Dacă atât îi duce capul, e o problemă a lor. La noi scandalul este foarte mare. La fel e în toată ţara. E o luptă sindicală pentru salarii, oamenii sunt nemulţumiţi că au la jumătate faţă de Operă salariile”, a declarat Gârboni pentru sursa citată.

Conform directorului Filarmonicii Banatul, femeia de servici se afla în timpul liber şi a rugat-o, contracost, să îi cureţe pe interior autoturismul cu care urmează să se deplaseze la Novi Sad pentru o întâlnire pe subiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană, ca ulterior să-l ia în maşină pe fostul ministru al Culturii, Ionuţ Vulpescu, actualmente şef al Comisiei pentru Cultură Senat.

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca nici la opera nu este mai grozava situatia, managerul institutiei plateste utilitatile din banii obtinuti de angajati la diferite spectacole din afara orasului in timp ca angajatii asteapta banii si mirandu-se de ce nu apar pe carduri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.