O mașină s-a răsturnat în urma unui accident, un bărbat a ajuns...

O mașină s-a răsturnat în urma unui accident, un bărbat a ajuns la spital. Cum s-a produs accidentul UPDATE Victima a murit

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în această seară la ieșirea din Lugoj, înspre Caransebeș, în apropierea localității timișenie Găvojdia. Din primele informații, în urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat în afara carosabilului.

Persoana care se afla la volanul acesteia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată de o ambulanță SAJ la spital. Traficul în zonă a fost blocat preț de câteva zeci de minute bune. În celălalt mijloc de transport se aflau două persoane care au scăpat tefere.


La fața locului s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, 5 subofițeri, o ambulanță SAJ și echipaj din partea poliției.

UPDATE Bărbatul care a fost transportat cu ambulanța la spital a plătit tribut propriei greșeli. În vârstă de 51 de ani, acesta circula pe DN6, dinspre Lugoj, înspre Caransebeș, moment în care a intrat în depășire, însă la revenirea pe bandă nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat o mașină care circula în aceeași direcție. Astfel, a ajuns în afara carosabilului și a fost rănit. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
UPDATE 2 Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul rănit, acesta murind la scurt timp după ce a fost transportat la spital.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.