Ouă de Paște scoase la imprimantă. Ce proiect inedit au realizat câțiva...

Ouă de Paște scoase la imprimantă. Ce proiect inedit au realizat câțiva studenți din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1982614889">

oua printate 3D

Un grup de studenți de la Universitatea Politehnica din Timișoara au dorit să arate, într-un mod nonconformist, că tradiția și tehnologia pot face casă bună împreună. Astfel, tinerii au reușit să printeze 3D câteva ouă de Paște.

Studenții care au realizat această performanță sunt înscriși la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din Timișoara.

“Ideea de la care au pornit a fost încondeierea ouălor de Paști. Dar studenții au dorit să arate că se poate face și altfel, folosind tehnologia de ultimă oră”, a transmis Universitatea Politehnica din Timișoara.

Pentru a-și duce la capăt ideea, studenții l-au contactat pe Călin Brandabur, directorul Symme 3D din Timișoara, una dintre cele mai cunoscute companii în domeniul printării tridimensionale, iar rezultatul a fost printarea 3D a mai multor ouă de Paște.

“Printarea unui astfel de ou durează câteva ore, dar rezultatul este spectaculos. Universitatea Politehnica Timișoara are încheiate o serie de parteneriate cu firme din Timișoara, unde studenții efectuează stagii de practică, dar în acest domeniu, al printării 3D, este o premieră”, au arătat reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.