Paradă moto, concerte, zbor cu avionul și multe surprize la prima ediție...

Paradă moto, concerte, zbor cu avionul și multe surprize la prima ediție Aero West Fest

0
DISTRIBUIȚI
Formația Rockabil va susține un concert în cadrul evenimentului

Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Road Patrol MC Lugoj și Aerodromul Aero West Buziaș, organizează, în data de 12 mai, un nou festival care poartă numele de Aero West Rock Fest.

Evenimentul va avea loc într-un decor inedit, în vuiet de motoare, pe Aerodromul din Buziaș, unde vor concerta trupele Iris, Masterpiece (tribut Metallica), Rockabil, Trupa cu A.S.A.R. și Mist.

Formaţia RockAbil a fost fondată de Marian Draghia în anul 2007 și a avut parte de câteva concerte bine primite de melomanii din zona noastră. Trupa este alcătuită din Valentin Ivănescu, Marian Draghia, Bujor Hariga, Adi Văduva şi Petre Prisăcaru..


Solistul formaţiei, Valentin Ivănescu, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică de mic copil şi de-a lungul anilor a fost membru în trupele Priam, Timizii sau Şah Mat. „La un moment dat l-am invitat pe Bujor Hariga la o repetiţie. A venit direct cu valiza şi chitara. A fost un semn bun, căci alţii veneau întâi numai să vadă. Bujor este cel mai bun chitarist de blues din Timişoara. Avem trei compoziţii proprii la care lucrăm. Fiecare dintre noi îşi câştigă pâinea din altceva, cântăm numai din pasiune. Ne-am format un mic grup care vin după noi oriunde cântăm“, spune el. Bujor Hariga este apreciat drept unul dintre cei mai mari chitarişti ai României. Hari, aşa cum îi spun prietenii, a fost profesorul de chitară al multor muzicieni recunoscuţi şi, împreună cu noile generaţii, „produce“ în continuare piese deosebite, fiind o adevărată „şcoală de rock“. La sfârşitul anului 2007, a fost recompensat cu o Diplomă de Excelenţă din partea Primăriei Timişoara pentru întreaga sa activitate.

Intrarea la festivalul Aero West Rock Fest este liberă, începând cu ora 14.00, iar camparea este gratuită, în zona aerodromului. De la ora 17.00, va avea loc și o paradă moto, prin Buziaș. În cadrul evenimentului vor mai fi concursuri tematice cu premii și o tombolă, în urma căreia trei norocoși vor fi recompensați cu un zbor cu avionul, oferit de Aero West. Nu va lipsi nici gulașul, care pentru motocicliști va fi din partea casei. Concertele vor începe în jurul orei 20.00, iar petrecerea va continua până dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.