Party și concerte în Ultima zi pe Pământ: recitaluri Transceatla și Blutrină...

Party și concerte în Ultima zi pe Pământ: recitaluri Transceatla și Blutrină la închiderea unui cunoscut club timișorean

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul acestei săptămâni aduce la Timișoara, un eveniment intitulat The Last Day on Earth Party, în cadrul căruia melomanii vor avea parte de concerte susținute de formațiile Blutrină și Transceatla.

„Ce ai face dacă ar fi ultima ta zi pe Pământ? Noi ne-am gândit să facem un party în care îi vom avea invitați pe prietenii noștri de la Transceatla și Blutrină.


Deci, sâmbătă, 28 aprilie, vom avea ultima seară, ultimul party, ultima cântare, ultima oară când mai putem să o facem lată în Daos. Bem tot și stingem becul!“, spun organizatorii evenimentului.

Vă reamintim că după opt ani de existență, clubul Daos – care a fost gazda multor evenimente cu artiști underground din spectrul autohton sau cel internațional – își va înceta activitatea, evenimentul de sâmbătă fiind ultimul party din această locație.

Trupa Blutrină a lansat acum doi ani albumul de debut “Looney Fuckin’ Grind”, prin intermediul casei de discuri autohtone Loud Rage Music, în format CD, și include în buna tradiție a gore grind-ului de petrecere nu mai puțin de 18 piese scurte, nervoase si de dans specific. Cu ocazia acestui concert, formația timișoreană va lansa un nou E.P. numit DiscoBallz. Acum trei ani, formaţia timişoreană Transceatla a câştigat prima semifinală a concursului Wacken Metal Battle Romania, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.