Patru persoane la spital după după un accident provocat de un șofer...

Patru persoane la spital după după un accident provocat de un șofer beat pe un drum din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-578268883">

Un accident de circulație s-a petrecut, în această seară, în orașul Reșița, fiind provocat de un șofer beat. Potrivit polițiștilor cărășeni, într-o curbă din zona stadionului Muncitorul, pe DJ 582 B, o mașină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Reșița, trei ambulanțe și echipaje ale poliției.

Toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a o scoate din mașină. Cei patru răniți au fost transportați la Spitalul Județean Reșița, conștienți.

“Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest și a reieșit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează să fie întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, au arătat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.