Pe cine dă vina Robu pentru că nu poate sancționa RETIM pentru...

Pe cine dă vina Robu pentru că nu poate sancționa RETIM pentru invazia gunoiului în Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, promite că va merge până în pânzele albe pentru a obliga Retim să curețe zonele în care se aruncă gunoi în mod clandestin. Edilul spune că a cerut Poliției Locale să amendeze Retim dacă nu ridică gunoiul din zonele unde au contracte.


Deși contractul cu Retim a fost prelungit în timpul mandatului său, Robu spune că de fapt prelungirea a fost făcută pe vremea când viceprimar al Timișoarei era Sorin Grindeanu.

„Am cerut poliției să îi amendeze, am cerut să se aplice penalități. Când va fi un contract făcut sub administrația mea, v-am spus câtorva ieri, că atunci când va fi gata draft-ul de contract, vom avea pârghii de intervenție. El a fost prelungit de fapt de administrația precedentă, printr-un document semnat de viceprimarul de atunci (Sorin Grindeanu – n.r.), nu îi mai spun numele, că îl fac important și chiar trebuie lăsat în pace că e o persoană cu venituri importante. Nu îl iau în seamă, că e o persoană care s-a compromis definitiv. A fost vorba la vremea respectivă de o nouă prelungire, de o întărire a prelungirii. S-a făcut tot ce trebuie cu respectarea legii, nu este niciun dubiu în această privință. O să pun presiune pe toate canalele și o să ajung la acționarul firmei care are cealaltă parte de 50%. Acum, contractul nu e destul de bun ca să poți să rezolvi problema”, a spus, astăzi, primarul, în cadrul unei conferințe de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.