Pentru bani, și-a lăsat băiețelul pe mâna unor violatori, timp de doi...

Pentru bani, și-a lăsat băiețelul pe mâna unor violatori, timp de doi ani. Declarația uimitoare a mamei copilului FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-637635229">

Scene șocante petrecute în județul Arad. Un băiat în vârstă de doar 11 ani a fost violat de mai multe ori de către doi bărbați, timp de aproape doi ani. Totul cu acordul mamei copilului, care ar fi primit diverse sume de bani de la cei doi indivizi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Arad au reținut, ieri, trei persoane, o femeie și doi bărbați, care sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuă, corupere sexual și rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în perioada 01 iulie 2016 – 01 aprilie 2018, doi bărbați, de 43 și 21 de ani, din localitățile Zădăreni și Felnac, județul Arad, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea de a-și exprima voința, au întreținut relații sexuale de mai multe ori cu un băiat în vârstă de 11 ani.

Potrivit polițiștilor arădeni, copilul a fost abuzat sexual cu acordul mamei de 49 de ani, care ar fi primit bani în schimb.

Foto și video: IPJ Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.