Pericol în centrul Timișoarei: groapă adâncă de un metru, pe un bulevard...

Pericol în centrul Timișoarei: groapă adâncă de un metru, pe un bulevard important. Ce spune consilierul județean care a fotografiat ”craterul” FOTO UPDATE Reacția șefului Societății Drumuri Municipale

0
DISTRIBUIȚI

groapa

Șoferii care circulă pe străzile din centrul Timișoarei trebuie să aibă mare grijă. O groapă adâncă de aproximativ un metru a apărut la intersecția B-dului C.D. Loga cu str. Gheorghe Andrașiu.

Consilierul județean PSD Mihai Ritivoiu a postat, astăzi, pe contul său de Facebook, două fotografii cu groapa uriașă din carosabil, aceasta fiind semnalizată cu o umbrelă și un sac de gunoi.

“Sistem de semnalizare şi monitorizare a gropilor din carosabil cu transmisie prin satelit. Loga colț cu Gheorghe Andraşiu, în zona 0 a Timişoarei”, a scris Mihai Ritivoiu, pe rețeaua de socializare.

Consilierul județean PSD ne-a declarat că a realizat fotografiile în această dimineață și că i se pare “revoltător” faptul că reprezentanții Primăriei Timișoara nu au luat nicio măsură.

“Am realizat fotografiile la ora 09.40, în această dimineață.


Am tras pe dreapta și am pozat groapa. Umbrela și sacul erau puse acolo de altcineva. Este o groapă în care dacă o mașină intră cu roata, cred că acolo rămâne mașina. Mi se pare un crater cu o adâncime de aproximativ un metru. Nu știu ce s-a mai întâmplat de la ora 10.00. Mi se pare revoltător, înțeleg să fi fost o groapă pe nu știu ce stradă lăturalnică a unui cartier de periferie, dar mă gândesc că sunt angajați ai primăriei, ai Drumurilor Municipale care circulă pe Loga, la doi pași de Liceul Loga”, a precizat Mihai Ritivoiu.

Valentin Martânov, directorul Societății de Drumuri Municipale, habar nu are că în intersecția din centrul Timișoarei s-a format o astfel de groapă. “O să mergem să verificăm. Trimit o echipă și zilele acestea rezolvăm problema”, a precizat Valentin Martânov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.