Pregătiri pentru o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul...

Pregătiri pentru o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Româneşti. Vezi programul evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a 23-a ediţie a Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Româneşti, organizată de Teatrul Naţional Timişoara, care va începe peste două săptămâni, se află anul acesta sub semnul schimbării şi este intitulat „Involuţie-Revoluţie-Evoluţie”, dorind să marcheze felul în care societatea şi, implicit teatrul, modelează realitatea şi construiesc viitorul.


Cel mai important festival dedicat dramaturgiei şi teatrului românesc în context european are două secţiuni. FDR e constituită din spectacole pe texte româneşti contemporane, iar în cadrul FEST spectacolelor de teatru li se alătură cele de dans, concerte live şi spectacole în aer liber. Programul festivalului va fi completat de dezbateri pe teme de mare interes şi de lansări de carte. Acesta poate fi văzut, în totalitate, aici.

Biletele pentru spectacolele incluse în program s-au pus deja în vânzare la agenţiile de bilete ale teatrului naţional sau pot fi achizitionate online pe www.tntimisoara.com. Studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletelor iar elevii, de o reducere de 75%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.