Primarul Robu, acuzaţii dure la adresa patronului unui celebru club din centrul...

Primarul Robu, acuzaţii dure la adresa patronului unui celebru club din centrul orașului

1
DISTRIBUIȚI

Acuze extrem de dure la adresa patronilor Club 30 din Timişoara. Primarul Nicolae Robu spune că municipalitatea nu poate intra în posesia Cinematografului Timiş, câştigat în instanţă în urma unui proces cu RADEF, din cauză că patronii Club 30 nu vor să elibereze locaţia pe care ar ocupa-o abuziv.

„De exemplu, Club 30 aici la Timiş nu are niciun contract, ocupă abuziv acel spaţiu, desfăşoară activităţi şi nu ia în seamă nimic.


A primit şapte amenzi până acum. Evident că se va solicita, o să mergem în instanţă, încetarea activităţii. Este o activitate ilegală, nu are autorizaţii, nu este vizat nimic. Au primit acord comercial în urmă cu câţiva ani de zile, dar acordurile trebuie vizate în fiecare an. Pe unii îi doare în cot, pentru că probabil ştiu că au rezolvat în timp toate problemele cine ştie cum şi cine ştie cu cine şi cred că asta merge şi acum. Le spun foarte ferm, cu mine nu o să le meargă. Îi somez să elibereze spaţiul primăriei”, a declarat Robu în cadrul conferinţei de presă de ieri.

Primarul spune că patronii Club 30 nu aveau nici măcar un contract semnat cu RADEF pentru a ocupa spaţiul. Edilul spune că va folosi toate pârghiile legale pentru a elibera spaţiul de la Cinema Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.