Primarul Robu a prezentat lista investiţiilor prioritare în Timişoara. Unde se deschid...

Primarul Robu a prezentat lista investiţiilor prioritare în Timişoara. Unde se deschid şantiere

0
DISTRIBUIȚI

Primăvara vine cu noi şantiere la Timişoara. O parte din lucrările de care vor începe în perioada următoare în capitala Banatului au fost deja anunţate de primarul Nicolae Robu. Astăzi, edilul a postat pe Facebook o listă cu zone care vor intra în şantier odată cu venirea primăverii.

„Suntem la iminența începerii unor noi mari lucrări de modernizare a orașului nostru.


Consolidarea, reabilitarea și lărgirea la 4 benzi a podurilor Dragalina și Eroilor, lărgirea la 3 benzi a sensului giratoriu Mărăști, lărgirea la 3 benzi a străzii Martin Luther, lărgirea la 3 benzi pe sens a străzii Arieș, crearea unei legături directe, în afara orașului propriu-zis, între Calea Torontalului și Calea Aradului sunt doar câteva dintre aceste lucrări”, a scris Robu pe rețeaua de socializare.

Primarul promite intervenţii şi în cartierele din oraş. Pe lista cu priorităţi se află reabilitările de parcuri şi de trotuare.

„Lor li se vor adăuga amenajările de parcaje între blocuri, în toate cartierele, reabilitările de parcuri, reabilitările de trotuare (100 Km în acest an!). În curând, vom face și inaugurări. Prima va fi strada Versului, apoi ansamblul Popa Șapcă – Antenei – Demetriade. Și în acest an, contez pe înțelegerea și suportul dv., stimați și dragi timișoreni. Numai ÎMPREUNĂ ne putem face orașul mai modern, mai frumos!”, a mai scris Robu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.