Problemă arzătoare pe agenda primarului Robu: sondaj despre bariera de la Filarmonica...

Problemă arzătoare pe agenda primarului Robu: sondaj despre bariera de la Filarmonica Banatul

0
DISTRIBUIȚI

V-aţi întrebat vreodată care e cea mai mare problemă cu care se confruntă Timişoara? Să fie lipsa locurilor de parcare sau faptul că orașul nostru este uitat de puterea centrală de ani buni atunci când vine vorba de alocarea de bani pentru investiții? Să fie oare problemele financiare ale Colterm sau ale RATT care riscă să afecteze toți abonații celor două companii? Aparent, în baza ultimului sondaj făcut de primarul Nicolae Robu pe Facebook, cea mai importantă problemă cu care se confruntă timișorenii este aspectul barierei de la intrare în Filarmonica Banatul, instalată acum aproape un an. Edilul-șef a postat pe Facebook un sondaj prin care îi întreabă pe prietenii săi virtuali care cred că ar trebui să fie soarta barierei făcute din banii Filarmonicii.

„Mai mulți dintre dv.


mi-ați semnalat că bariera din fața Filarmonicii arată rău, e kitsch-oasă, cerându-mi să o desființez.

1. Dacă sunteți de acord cu desființarea și montarea în loc a unor piloni telescopici, civilizați, dați Like.
2. Dacă nu sunteți de acord cu desființarea, postați textul “Nu vreau să o desființați. E frumoasă”
În ambele variante, dați și Share/Distribuie
P.S. Bariera a fost realizată fără cheltuieli din bani publici”, a scris Robu pe Facebook.

Majoritatea timișorenilor care au răspuns nu s-au limitat doar la a se poziționa împotriva demolării barierei, ci au și indicat punctual probleme importante.

„Domn primar, nu-i asa de importantă bariera aia faceţi ceva cu indivizii ce consuma alcool şi fac scandal în piaţa 700… aia ar trebuie sa fie o grijă, dacă tot ne pretindem a fi civilizaţi”…, a comentat un prieten de-al primarului.

„Mai bine asfaltați în față LA primărie că ne rupem mașinile domnule primar”, a scris un alt utilizator. Cel mai apreciat comentariu lăsat de un utilizator suna cam așa: „Ia faceti un sondaj cu problema mirosului de cancer de la continental. Ceva de genu: daca miroase de mori, dati like. Daca nu miroase de mori, înseamnă ca miroase de mori şi daţi tot like :)) . La minim 10 like-uri, recunoasteţi că exista canceru ăla în oras şi că nu se face nimic din cauză că… oamenii e lache şi spagile e bine”.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.