La grătar cu partidul. PSD Timiș cheamă membrii și simpatizanții la mici...

La grătar cu partidul. PSD Timiș cheamă membrii și simpatizanții la mici și muzică populară, de 1 Mai, la Muzeul Satului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Vremurile grătarelor date gratuit de partide nu au apus în județul nostru. PSD Timiș lansează public o invitație către toți simpatizanții partidului să participe la sărbătorirea zilei de 1 Mai, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.


Din program nu vor lipsi, concertele de muzică populară și degustările de produse tradiționale.

„PSD Timișoara sărbătorește 1 Mai – Ziua Internațională a Muncii, alături de membri și simpatizanți, la “Muzeul Satului Bănățean” din Timișoara. Sărbătoarea internațională o vom marca în aer liber, cu un program artistic specific bănățean ce se va desfășura pe scena muzeului, între orele 11.30-14.30, cu participarea formațiilor de dansuri populare – Mlădițe Bănățene, Flori Bănățene și Juniorii Banatului, precum și Ansamblul Profesionist Banatul alături de: Carmen Popovici Dumbravă, Carmen Biruescu, Ramona Ilieș Drăgan, Georgiana și Dan Necșa. La eveniment vor fi prezenți și comercianți care vor avea spre vânzare la standurile proprii produse alimentare specifice zilei de 1 Mai. Îi așteptăm să sărbătorească alături de noi pe cât mai mulți timișoreni, care nu au ales să plece din oraș și care doresc să se alăture acestui eveniment cu specific bănățean desfășurat în aer liber, lângă Pădurea Verde”, a transmis PSD Timiș, astăzi, printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.