Răzvan Burleanu, victorie covârşitoare în faţa lui Ionuţ Lupescu pentru preşedinţia Federaţiei...

Răzvan Burleanu, victorie covârşitoare în faţa lui Ionuţ Lupescu pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal

0
DISTRIBUIȚI

Forfotă la Casa Fotbalului, acolo unde astăzi a fost aleasă persoana care va conduce pentru următorii patru ani fotbalul românesc. Patru candidaţi s-au aflat pe buletinele de vot, în cursa pentru preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. Deşi casele de pariuri îl cotau ca favorit pe „Kaiser”, Burleanu a câştigat cu un scor zdrobitor încă din primul tur şi îşi va putea începe cel de-al doilea mandat în care va conduce fotbalul din România.

Dintre cei 256 de membri afiliaţi au fost prezenţi 254, fiind nevoie, astfel, de 128 de voturi pentru câştigarea alegerilor încă din turul I.


Adunarea generală a început la scurt timp după ora 11.00, în cadrul căreia a fost stabilită Comisia de validare a voturilor. Potrivit gsp.ro, şeful comisiei, Bogdan Gheorghiţă, totodată şeful AJF Vaslui, este susţinător declarat a lui Răzvan Burleanu, fiind totodată şi subinspector şi purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.

La scurt timp după numărătoarea voturilor se ştia însă câştigătorul, nefiind nevoie de un tur secund. Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF cu 168 de voturi, în vreme ce Ionuţ Lupescu a fost votat de 78 dintre delegaţi. Marcel Puşcaș a primit opt voturi, iar Ilie Drăgan nu a reprezentat opţiunea nimănui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.