Realizările halucinante cu care se laudă poliţiştii locali din subordinea şoferului primarului...

Realizările halucinante cu care se laudă poliţiştii locali din subordinea şoferului primarului Nicolae Robu, Vasile Paraschiv

3
DISTRIBUIȚI

Activitate de excepție a Serviciului de Comunicare Prevenire și Dispecerat al Poliției Locale Timișoara, condus de șoferul primarului Timișoarei Nicolae Robu, Vasile Paraschiv, despre care Robu anunță de câte ori are ocazia că îl însoțește pe teren chiar și 12 ore pe zi. Conform raportului de activitate a Poliției Locale Timișoara pe anul 2017, Vasile Paraschiv coordonează „colectarea datelor și a informațiilor rezultate din activitatea instituției în vederea diseminării unitare, elaborează strategia de comunicare și relații publice și monitorizează dinamica situației operative, menținând legătura permanență cu efectivele aflate în misiuni”. Pentru salariul de aproape 10.000 de lei pe lună, şoferul primarului are în subordine nu mai puțin de cinci departamente de la Poliţia Locală: Biroul Comunicare, Relații cu Publicul și Registratura, Biroul Prevenire, Analiză și Sinteză și Biroul Monitorizare video.

Cu ce se laudă subordonaţii lui Vasile Paraschiv

În 2017, agenții din subordinea lui Vasile Paraschiv au aplicat aproape 34.000 de amenzi și peste 8.400 de avertismente.


Printre activitățile desfășurate de agenți în 2017 sunt enumerate distribuția a 20.000 de pliante informative, peste 1.700 de patrulări pedestre, și sesiuni de informare a elevilor din mai multe școli.

Deși de aproximativ doi ani Poliția Locală Timișoara nu mai trimite comunicate de presă în redacțiile timișorene, ci postează informații pe pagina de Facebook a instituției și în grupul „Timișoara bună și nebună”, serviciul condus de Vasile Paraschiv raportează emiterea a 372 de comunicate de presă în anul precedent.

De departe, cea mai halucinantă realizare cu care se laudă agenții din subordinea șoferului primarului este următoarea: „Numărul sesizărilor telefonice anonime s-a menținut și în acest an la 0 datorită programului de înregistrare a apelurilor telefonice care permite stocarea convorbirilor și vizualizarea numărului de telefon de pe care se fac apeluri către Direcța Poliția Locală Timișoara”. Vasile Paraschiv nu a putut fi contactat pentru a ne explica ce metodă folosesc poliţiştii pentru a identifica persoanele care sună de pe cartele pre pay ale căror numere sunt vizibile pe aparatura poliţiei locale, dar care nu pot fi verificate la operatorii de telefonice mobilă, nefiind trecuţi în baza de date.

Ce i-a împiedicat pe agenţii de la Poliţia Locală să îşi facă activitatea

Conform datelor din raportul de activitate, cea mai mare problemă cu care s-au confruntat agenții din subordinea lui Vasile Paraschiv s-a legat de desele defecțiuni tehnice ale aparaturii din sistemul de supraveghere video. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de filmat din Timișoara, în 2017 au fost sesizate nu mai puțin de 1.390 de fapte ce constituie contravenție. Numărul aspectelor negative constatate în 2017, după cum sunt acestea trecute în raportul poliției locale, se ridică la 3.557. Cele mai multe reclamații făcute la Poliția Locală în 2018 au vizat rampele clandestine de gunoi din oraș – 797, și indicatoarele rutiere avariate – 685. Peste 1.600 de cetăţeni au fost conduşi la sediul Poliţiei Locale în 2017 pentru a fi indentificaţi, ca urmare a unor reclamaţii făcute de cetăţeni.

3 COMENTARII

  1. Realizeaza cineva cat de penibila si inutila este pseudo-intitutia asta? Paznicii comunali ajunsi mari poltisti…
    Apropo,vasile! Mai ai fobia aia la clovni?Sau de cand esti mega competent ai scapat de ea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.