Record de înscrieri la Timotion: peste 4.000 de persoane aleargă în scop...

Record de înscrieri la Timotion: peste 4.000 de persoane aleargă în scop caritabil. Cum poți face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

timotion

Timotion, cel mai mare eveniment de alergare din Timișoara în scop caritabil, a înregistrat un număr record de înscrieri. Potrivit organizatorilor, 4.154 de persoane doresc să ia startul în una din cursele din cadrul Timotion, care are loc în data de 22 aprilie. Numărul de participanți a crescut cu aproximativ 30% față de ediția de anul trecut.

Înscrierile pentru cea de-a patra ediție Timotion s-au încheiat recent, iar din cele 4.154 de persoane care și-au arătat intenția de a alerga în scop caritabil, 3.417 au și confirmat. Suma adunată din taxele de participare, care urmează să fie donată celor 18 proiecte beneficiare ale programului, este de 162.000 de lei.

Organizatorii, Asociaţia Club Sportiv Alergotura şi Fundaţia Comunitară Timişoara, îndeamnă publicul să continue donaţiile în următoarele zile pentru a atinge întreaga sumă necesară ca toate proiectele să fie realizate: 275.000 de lei.

“Implicarea în Timotion este posibilă pentru toată lumea.


Chiar dacă sunt persoane care nu vor alerga şi nu sunt prezente la start, dar vor să facă parte din această comunitate, pot să facă donaţii pentru proiectele Timotion. Cât de mică e suma, dacă sute chiar mii de persoane răspund la acest apel şi susţin fenomentul de implicare şi participare civică, vom reuşi împreună să sprijim iniţiatorii proiectelor şi să contribuim la dezvoltarea comunităţii”, a spus Cristina Potra Mureşan, coordonator Timotion.

Donaţiile se pot face în două feluri: prin accesarea site-ului www.timotion.ro, secţiunea “Donează Acum!”, de unde se pot alege proiectul sau proiectele pentru care cei interesaţi vor să doneze sau prin a deveni Campion Timotion, ceea ce înseamnă că o persoană adună donaţii de la familie, prieteni, colegi pentru unul dintre cele 18 proiecte.

A patra ediţie Timotion are loc în 22 aprilie, în Piaţa Libertăţii, de la ora 09.00, când are loc startul primei curse dintre cele șase.
Până atunci, Alergotura mai organizează o tură de alergare specială, în 14 aprilie, de la ora 09.00, ca să pregătească traseele curselor şi să le cureţe de gunoaie. Toţi cei interesaţi pot participa, cu rugămintea din partea organizatorilor de a avea mănuşi. Detalii despre tura de alergare în scop ecologic: https://www.facebook.com/events/847185072151066/.

Mai multe informații despre proiecte, curse și programul Timotion sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.