Restricții de trafic pe bulevardul Liviu Rebreanu. Ce interdicții impune Primăria Timișoara

Restricții de trafic pe bulevardul Liviu Rebreanu. Ce interdicții impune Primăria Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Circulați frecvent pe Bulevardul Liviu Rebreanu? Este bine să știți că de sâmbătă intră în vigoare mai multe restricții de trafic în pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor.


Anunțul privind schimbările a fost transmis astăzi de Primăria Timișoara.

1.Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:

– se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;
– se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

2. Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:

– se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcâmilor.
– se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.
– se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.

2 COMENTARII

  1. cine imi poate spune cum se mai poate intra pe str diaconu coresi? singura intrare este de pe calea martirilor, intre benzinaria omv si intersectia cu rebreanu;

    daca locuiesti pe str diaconu coresi intre calea martirilor si observatorul astronomic, nu mai ai cum sa intri oe str respectiva; viraj stanga de pe rebreanu pe martirilor nu mai e voie, viraj stanga de la benzinaria omv pe memorandului nu mai e voie; viraj stanga de pe rebreanu pe cosminului nu mai e voie; cum se poate intra pe str diaconu coresi?

  2. Nu e rea solutia, prea multe strangulari a unui bulevard important,poate mai reduceti si din trecerile pt pietoni care sunt dublate. Oricum ii veti innebuni pe cei din zona.De ce nu redeschideti circulatia pe Drubeta de la Rebreanu pana la Mures?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.