Ricardo Caria, portughezul stabilit la Arad, revine cu un concert în fața...

Ricardo Caria, portughezul stabilit la Arad, revine cu un concert în fața melomanilor timișoreni VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Ricardo Caria revine în fața melomanilor timișoreni

Artistul portughez Ricardo Caria – stabilit de mai mulţi ani la Arad – va susţine un nou concert de promovare a muzicii fado.

Stabilit în România în urmă cu 14 ani, portughezul Ricardo Caria a devenit cunoscut după ce a participat la talent-show-uri realizate de televiziuni din ţara noastră.


Artistul aduce experienţa muzicii lusitane pe scenele din România cu diverse proiecte inedite. La începutul acestui an, artistul a cântat pe scena Eurovision România melodia câştigătoare a Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral. În încheierea semifinalei desfăşurate la Timişoara, artistul a cântat o melodie dedicată capitalei țării sale natale, Lisabona.

„La semifinala Eurovision de la Timişoara, am avut emoţii. Au fost două momente de neuitat pentru mine, în cadrul unui show extrem de bine pus la punct, mai ales la nivel de lumini, scenariu şi sunet. TVR Timişoara a făcut o treabă extraordinară în acest sens. Eu din culise aşa am simţit. De ce „prinde“ atât de bine muzica portugheză în România? Sunt piese cu un ritm alert, unele chiar spre muzica sârbească, care înveseleşte omul. Acesta e unul dintre motive. Poate mai e şi bucuria cu care cânt eu, se simte… şi oamenii chiar dacă nu înţeleg versurile sunt atraşi de muzica asta. Asta am simţit eu până acumׅ“, spune artistul.

Concertul Ricardo Caria va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, la 1740 Music Cafe, iar biletele pentru acest eveniment costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.