Remiză cu șase goluri între Ripensia Timișoara și Academica Clinceni. Roș-galbenii nu...

Remiză cu șase goluri între Ripensia Timișoara și Academica Clinceni. Roș-galbenii nu au reușit să profite la maximum de gafele lui Ureche

0
DISTRIBUIȚI

Meci spectaculos în condiții nu tocmai ideale în ”Ciarda Roșie”. FC Ripensia și Academica Clinceni au făcut egal, scor 3-3 (2-1), după un meci în care tinerii portari implicați au avut o viață grea. Roș-galbenii au beneficiat de două erori ale portarului Andrei Ureche, dar nu și-au putut adjudeca mult dorita victorie înainte de Paști.

Pe o vreme ploioasă și un teren destul de greu, Ripensia nu a început deloc bine meciul cu Clinceniul. Unul în care i-a lipsit serviciile goleadorului Mediop, suspendat. În minutul 18 Marius Toma ratează o intervenție iar Zurbagiu îl faultează în careu pe Vlad Mihalcea. De la punctul cu var execută Barbu, căpitanul oaspeților, și oaspeții aveau 1-0 în Ciarda Roșie. Replica roș-galbenilor a fost însă foarte bună. Nesiguranța lui Ureche, tânărul portar al ilfovenilor, le-a dat speranțe gazdelor. După două ocazii importante minutul 40 aduce egalarea. Ungureanu șutează, goalkeeperul vizitatorilor nu poate reține și Dumiter profită de eroare din câțiva metri.


Mai mult, la pauză avea să fie 2-1 pentru Ripensia. După o acțiune în preajma careului mic al Academicii același Ungureanu centrează peste Bădăuță iar balonul îl găsește pe Adrian Popa, celălalt căpitan de pe teren reușind să înscrie din plonjon pentru 2-1.

La trei minute de la reluare însă e rândul oaspeților să profite de o greșeală. Șutul bun, ce-i drept, cu pământul al lui Petriș e respins în față de Contra iar Alexandru Popescu a îndeplinit o simplă formalitate. Peste alte zece minute însă Ureche le mai face gazdelor un cadou de Paști. De această dată la o lovitură liberă bătută de Mînecan și la care tânărul portar pare să se fi speriat de Bocșan în fața careului mic. Intervenția ratată a făcut ca mingea să țopăie în poarta lui Ureche pentru 3-2. Nu doar erorile au adus reușite pe tabelă. Cu 20 de minute înainte de final mingea trimisă de Barbu lovește transversala și balonul sare la abia intratul Gliga, care-l învinge pe Contra din apropiere. Ambele echipe au continuat să joace deschis, dar nu au reușit să-și aplice lovitura decisivă. O șansă mare a avut și Bădăuță în prelungiri, dar atacantul a cadrat doar pe direcția lui Ureche.

Cu acest punct Ripensia egalează Metaloglobus în clasament, cu 33 de puncte din 28 de etape. De partea cealaltă ilfovenii ajung la cota 47.

FC Ripensia: M. Contra – Bocșan, M. Toma, Apro – Ad. Popa (cpt.), Mînecan (65 Stoi), Zurbagiu, C. Toma – Ungureanu (74 Bobină) – Bădăuță, Dumiter (87 Golda). Antrenor: Radu Suciu.

Academica Clinceni: Ureche – M. Dobrescu, B. Barbu (cpt.), Hreniuc, An. Răuţă, Paţurcă, Fl. Achim, Vl. Mihalcea (76 Ad. Moldovan), M. Şandru, Al. Popescu (84 Teut), Petriş (68 Gliga). Antrenor: Ilie Poenaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.