Ripensia Timișoara nu a putut stopa Sibiul. Defensiva roș-galbenilor a cedat după...

Ripensia Timișoara nu a putut stopa Sibiul. Defensiva roș-galbenilor a cedat după mai bine de o oră de joc GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-599142391">

Ripensia Timișoara nu a reușit să blocheze viceliderul B-ului, în ciuda unei defensive îmbunătățite. Roș-galbenii au suferit de această dată la finalizare și au cedat, scor 0-1, în fața celor de la FC Hermannstadt. Singura reușită a partidei i-a aparținut lui Bogdan Rusu, care a marcat în repriza a doua.

Sub comanda lui Urican ”Ripi” arată deja o grijă mai mare pentru defensivă. Poate și de asta la pauză în Ciarda Roșie tabela era nemodificată. Doar în minutul 37 Rusu a amenințat mai periculos, reluând din foarfecă puțin peste poarta lui Rădulescu.

După o oră de joc atacurile sibienilor s-au intensificat. În minutul 61 portarul roș-galbenilor dă emoții scăpând un balon, apoi, patru minute mai târziu, Rusu trimite din lovitură liberă, dar același număr 1 respinge. Replica Ripensiei a venit prin Mediop, dar acesta trimisese în pasa laterală cu trei minute mai devreme. În fine, deschiderea scorului se produce în minutul 69 Rusu înscrie cu capul în urma unei centrări în adâncime din partea dreaptă. La acest scor Ripensia riscă mai mult, dar Mediop nu reușește nici în minutul 71 să cadreze pe poartă, tot cu capul. Nici cornerele succesive din finalul întâlnirii nu le-au adus gazdelor golul egalizator. Mai mult, în minutul 90 nou intratul Blănaru îl driblează pe Rădulescu, dar șutul său nu e suficient de bun să-l evite pe Apro, singurul om în fața reușitei de 0-2.

Ripensia rămâne deocamdată pe locul 10, cu 38 de puncte, și poate fi depășită de UTA, Luceafărul și/sau Balotești. În următoarea rundă, miercuri (ora 11), roș-galbenii joacă pe terenul celei din urmă.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), Bocșan, Apro, C. Toma – L. Tudor, Mînecan, Bobină – Mediop, Bădăuță (46 Zurbagiu), Dumiter. Antrenor: Ciprian Urican.

FC Hermannstadt: Căbuz – M. Stancu, Crișan, I. Stoica, Coman – Tătar (cpt., 76 Blănaru), Boboc – Hergheligiu (46 P. Petrescu), Danci (65 Curtean), Neagu – Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.