Robert Șerban, lansare inedită de carte alături de fiul său de șapte...

Robert Șerban, lansare inedită de carte alături de fiul său de șapte ani, Tudor, la Bookfest Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Timișoara, în luna aprilie, se va consuma la sfârșitul acestei săptămâni. Orașul devine capitala cărții în perioada 19 – 22 aprilie, întrucât la Centrul Regional de Afaceri CRAFT va avea loc Salonul de Carte Bookfest.

Scriitori importanți ai momentului, precum Radu Paraschivescu, Mircea Cărtărescu, Carmen Mușat, dar și alții, vor poposi pe Bega, alături de oameni de cultură din Timișoara precum Mircea Mihaieș, Marcel Tolcea sau Robert Șerban.


Totodată, la Salonul de Carte Bookfest va avea loc și un concert acustic marca Sarmalele Reci, în prima zi a evenimentului, joi, de la ora 19.00, respectiv proiecția în premieră a documentarului „Ultimul căldărar”.

Sâmbătă, de la ora 18.00, scriitorul și jurnalistul Robert Șerban, alături de fiul său de șapte ani, Tudor Șerban, își vor lansa ineditul volum, o primă creație comună intitulată „Tată, eu glumesc serios!”, publicată de editura Polirom. „Toți copiii spun lucruri formidabile. Există trei tipuri de părinți: cei care nu îi aud, cei care îi aud și râd, respectiv cei care îi aud, râd și le notează. Mi-am dat seama că spune tot feluri de lucruri haioase. Cele din carte sunt dinainte de doi ani și până anul trecut, înainte de anul nou, fel de fel de perle”, a explicat Robert Șerban, invitat la PRESSALERT LIVE.

Ilustrațiile volumului le aparțin lui Bogdan, Jan și Julian Achimescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.