Robu amenință angajații Primăriei Timișoara cu represalii. Vezi ce măsuri la limita...

Robu amenință angajații Primăriei Timișoara cu represalii. Vezi ce măsuri la limita legii anunță în ultima notă internă

1
DISTRIBUIȚI

Angajaţii din Primăria Timişoara au început săptămâna cu veşti proaste. PRESSALERT.ro a intrat în posesia ultimei note interne emise, luni, de primarul Nicolae Robu în care se arată extrem de nemulţumit de activitatea angajaţilor din instituţia pe care o conduce. Robu a impus şi o măsură drastică prin care să corecteze situaţia.

„Constat cu gust amar că eficienţa activităţii PMT, inclusiv a unităţilor subordonate aparţinătoare, lasă mult de dorit. Acesta este un lucru cu atât mai grav cu cât el are loc după majorări considerabile ale salariilor angajaţilor. Dedicarea, asumarea, pasiunea în muncă, grija faţă de oraş şi loialitatea faţă de instituţie, ba mai mult, însăşi prezenţa fizică la serviciu cu punctualitate au atins cote inadmisibil de reduse”, atenţionează Robu.

Primarul le-a cerut şefilor de structuri rapoarte săptămânale privind activitatea subordonaţilor lor. Ce vor conţine acestea puteţi citi mai jos.

„Pentru corectarea stării de fapt, toţi şefii de structuri organizatorice de nivelul I vor prezenta în fiecare luni un raport scris, în format liber, cu ce au realizat/produs structurile în cauză în săptămâna precedentă, cu indicarea aportului în procente al persoanelor implicate la fiecare lucru raportat (evident, suma procentelor va trebui să fie 100%).


Menţionez că pe baza acestor rapoarte voi lua deciziile corespunzătoare, de la caz la caz, privind calificativele pe anul în curs, trimiterea dacă va fi cazul în comisia de disciplină, salarizarea globală pe semestrul II şi pe anul următor”, a mai scris primarul în nota internă.

Nu este pentru prima dată când primarul recurge la tot felul de metode pentru a-și monitoriza angajații. În februarie, când Robu era plecat din Timișoara, Ionuț Nasleu, unul din consilierii personali ai edilului-șef, a făcut prezența funcționarilor, în sala de consiliul a Primăriei Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.