Președintele Consiliului Județean Timiș, despre scenariul în care ar pierde șefia CJT:...

Președintele Consiliului Județean Timiș, despre scenariul în care ar pierde șefia CJT: ”Am un anumit relax” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Roxana Iliescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, și-a anunțat recent demisia din PMP, în urma alegerilor interne cu scandal. Anunțușl a rămas însă doar la stadiul de postare făcută pe Facebook,  ceea ce înseamnă că, oficial, nu a fost notificat CJT despre această acțiune.

„Nu avem nicio demisie în momentul acesta.


Nimic în scris, nimic oficial. După ce a făcut deplasarea la București pentru ședința politică, am discutat cu ea în următoarea zi. Deocamdată și-a anunțat intenția doar pe Facebook. Nu este rolul meu de a analiza decizia. Acum, politic și administrativ, în Consiliul Județean Timiș lucrurile merg în același mod înainte”, a explicat președintele CJ Timiș, Călin Dobra, aflat în studioul HDV.

Titu Bojin, într-o declarație făcută la emisiunea PRESSALERT LIVE, săptămâna trecută, despre componența viitoare a CJ Timiș, a prezentat și o variantă în care Călin Dobra ar pierde președinția, la capătul unui scenariu în care activitatea consiliului județean ar fi blocată trei luni succesive. „Nu sunt stresat de funcție, nu sunt agățat de ea. Am un anumit relax. Cred că îmi dă o anumită lejeritate. Am o responsabilitate față de partid. Dacă PSD a câștigat această funcție în cadrul unui protocol cu ALDE și PMP, e normal să mă zbat pentru ea. În cazul în care în trei luni de zile nu trece niciun proiect, e posibil să se dizolve consiliul județean”, a specificat Călin Dobra, invitat la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.