Sancțiuni de peste un milion de lei. Comercianții din Timișoara, campioni la...

Sancțiuni de peste un milion de lei. Comercianții din Timișoara, campioni la încălcarea legi

0
DISTRIBUIȚI

Comercianții din Timișoara încalcă legea cu nonșalanță. O arată cât se poate de clar datele din raportul de activitate al Poliției Locale pe anul 2017. În cursul anului trecut, agenții de la Poliția Locală Timișoara au efectuat peste 2.500 de controale la comercianții cu spații fixe din oraș.


Pentru nerespectarea legii au fost aplicate peste 1.000 de amenzi în valoare totală de 423.000 de lei. Nu mai puțin de 40 de dispoziții de primar privind suspendarea activității societăților comerciale care nu funcționau în condițiile legii au fost emise în cursul anului trecut. Pentru că nu s-a conformat, 13 patroni au fost amendați cu 26.000 de lei.

Nici comercianții care vând produse pe stradă, la tonete mobile sau pe terase nu au scăpat de verificări. Agenții de la Poliția Locală au făcut peste 3.200 de controale la acest tip de comercianți. Oamenii s-au ales cu 368 de amenzi de 301.800 de lei. Alte 146 de amenzi au fost aplicate comercianților care au vândut diverse produse la târgurile și festivalurile din Timișoara în anul precedent. 335 de terase din Timișoara au fost călcate de oamenii legii care au descoperit nereguli la aproape jumătate dintre acestea. 160 de comercianți s-au ales cu amenzi care cumulează 30.400 de lei. Nici afacerile de familie, producătorii agricoli și PFA-urile care își desfășoară activitatea în Timișoara nu au scăpat de amenzi. Cele peste 1.600 de sancțiuni aplicate acestora de Poliția Locală în 2017 se ridică la suma de 728.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.